Syyskausi aloitettiin georgialaisittain suurilla mauilla Ravintola Maranissa 12.9.
Alkuruoka:
Perinteiset pähkinätahnat
Munakoiso-pähkinärullat
Tuore salaatti pähkinätahnalla
Khinkali (mehevät georgialaiset nyytit) TAI
Pähkinätahnat ja munakoisorullat
Tuore salaatti pähkinätahnalla
Juustotäytteiset khinkalit
Pääruoka:
Mtsvadi (grillatut porsasvartaat)
Kupati (georgialainen makkara)
Chashushuli (naudanlihapata tomaateilla ja mausteilla)
Ajapsandali (georgialainen kasvispata)
Soko Ketse (uunisienet juustolla)
TAI
Ajapsandali (kasvispata)
Lobiani (pavuilla täytetty leipä)
Lobio (pähkinöillä maustettu papupata)
Soko Ketse (uunisienet juustolla)
Grillatut kasvikset
Talon kastikkeet & tuore leipä
Jälkiruoka:
Yllätysjälkkäri