Lokakuussa laskeudutaan viikinkien tunnelmaan Ravintola Haraldiin 24.10.
Alkuruoka:
Ryytimaan alkusalaatti Ve, G
Salaattia, hölskykurkkuja, porkkanalastuja, kauraa,
tomaatti-basilikasalsaa, yrttimarinoituja papuja ja
paahdettuja kurpitsansiemeniä karviasvinegreten kera.
Pääruoka:
Mustaparran petit tenderiä L, G
Viipaloitua naudan petit tenderiä, valkosipulivoisulaa ja
leipämurua, viikinkien kilpiperunaa, yhden tähden pippurikastia,
hunajajuureksia ja emmentalmoussea. TAI
Pääruoka 2
Niittyväen kasvispihvit L, G
Kasvisproteiinipihvejä, valkosipulivoisulaa, tomaattikastia ja
vierellä viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja
haudutettua sipulia.
Jälkiruoka:
Haraldin tervajäätelöä ja tervattua puolukkaa.