Valikko Sulje

Maalaishotelli Morva

Joulukuun ruokailumme suuntautuu palkittuun Maalaishotelli Morvaan. Maalaishotellille itsekasvatettu ruoka on kunnia-asia!

Alkuruoka:
Talon inkivääriglögi, Kylmäsavusavulohta ja piparjuurivalkosipulimousse, Kuhaceviche, Metsämiehen sienisalaatti, Hedelmäinen vihersalaatti ja valkosipuli-yrttipesto, Peltolan Blue & talon hilloketta, Mummun vichykurkut
Pääruoka:
Saunapalvattua possua & talon konjakkisinappia, Savulohi, Paahdettua hunajaista porkkanaa, Valkosipulikermaperunat, Morvan maalaisleipä & voi, Kotikalja, vesi & makuvesi
Jälkiruoka:
Piparkakku-suklaamousse, Kahvi/tee
<- Takaisin