Valikko Sulje

Ravintola Harald

Lokakuussa laskeudutaan viikinkien tunnelmaan Ravintola Haraldiin 24.10.

Alkuruoka:
Ryytimaan alkusalaatti Ve, G Salaattia, hölskykurkkuja, porkkanalastuja, kauraa, tomaatti-basilikasalsaa, yrttimarinoituja papuja ja paahdettuja kurpitsansiemeniä karviasvinegreten kera.
Pääruoka:
Mustaparran petit tenderiä L, G Viipaloitua naudan petit tenderiä, valkosipulivoisulaa ja leipämurua, viikinkien kilpiperunaa, yhden tähden pippurikastia, hunajajuureksia ja emmentalmoussea. TAI Pääruoka 2 Niittyväen kasvispihvit L, G Kasvisproteiinipihvejä, valkosipulivoisulaa, tomaattikastia ja vierellä viikinkien kilpiperunaa, uunijuureksia ja haudutettua sipulia.
Jälkiruoka:
Haraldin tervajäätelöä ja tervattua puolukkaa.
<- Takaisin