Valikko Sulje

Ravintola Marani

Syyskausi aloitettiin georgialaisittain suurilla mauilla Ravintola Maranissa 12.9.

Alkuruoka:
Perinteiset pähkinätahnat Munakoiso-pähkinärullat Tuore salaatti pähkinätahnalla Khinkali (mehevät georgialaiset nyytit) TAI Pähkinätahnat ja munakoisorullat Tuore salaatti pähkinätahnalla Juustotäytteiset khinkalit
Pääruoka:
Mtsvadi (grillatut porsasvartaat) Kupati (georgialainen makkara) Chashushuli (naudanlihapata tomaateilla ja mausteilla) Ajapsandali (georgialainen kasvispata) Soko Ketse (uunisienet juustolla) TAI Ajapsandali (kasvispata) Lobiani (pavuilla täytetty leipä) Lobio (pähkinöillä maustettu papupata) Soko Ketse (uunisienet juustolla) Grillatut kasvikset Talon kastikkeet & tuore leipä
Jälkiruoka:
Yllätysjälkkäri
<- Takaisin