Olimme Killan illallisella Ravintola Figarossa. Janne oli loihtinut meille huikean menun, jossa valkosipuli oli mukana läpi aterian. Kokonaisuus laadukkaan palvelun kera oli jälleen täyttä Figaroa – Kiitos!
Alkuruoka
Valkosipulilla maustettua Appenzeller juustokeittoa, rapeaa leipää ja aioli fermentoidusta valkosipulista.
Pääruoka
Ylikypsää, paahdetulla valkosipulilla maustettua karitsanpotkaa, tummaa valkosipulikastiketta, hunajaiset uunijuurekset ja ruskealla voilla maustettua perunapyreetä.
Jälkiruoka
Suklaatriffe, aprikoosigeeliä ja paahdettulla valkosipulilla maustettua suola-kinuskikastiketta.
Alkuruoka:
Valkosipulilla maustettua Appenzeller juustokeittoa, rapeaa leipää ja aioli fermentoidusta valkosipulista.
Pääruoka:
Ylikypsää, paahdetulla valkosipulilla maustettua karitsanpotkaa, tummaa valkosipulikastiketta, hunajaiset uunijuurekset ja ruskealla voilla maustettua perunapyreetä.
Jälkiruoka:
Suklaatriffe, aprikoosigeeliä ja paahdettulla valkosipulilla maustettua suola-kinuskikastiketta.