Kaikki maailman herkkusuut kokoontuvat heinäkuun 14. päivä ylistämään sipulien kuningasta, valkosipulia. Hotel Alexandra tarjoaa mahdollisuuden kohottaa kynsi keittiön loihtimalla menulla.
Alkuruoka
Kylmää paprika-valkosipulikeittoa, kaprista, suolakurkkua ja kermaa kruununa pinnalla, lisäkkeenä patonkia ja valkosipulileipää.
Pääruoka
Tuoretta broilerinrintaa täytettynä tomaatti-roqueford massalla, kerallansa paistettua riisiä ja salaattia tai ananasmehussa valkosipulin kanssa yön yli marinoitu välikyljys laavakivigrillissämme maukkaaksi grillattuna, valkosipuliperunoita ja salaattia.
Jälkiruoka
Televisiostakin tuttua Alexandran valkosipulijäätelöä tuoreilla mansikoilla höystettynä.
Alkuruoka:
Kylmää paprika-valkosipulikeittoa, kaprista, suolakurkkua ja kermaa kruununa pinnalla, lisäkkeenä patonkia ja valkosipulileipää.
Pääruoka:
Tuoretta broilerinrintaa täytettynä tomaatti-roqueford massalla, kerallansa paistettua riisiä ja salaattia tai ananasmehussa valkosipulin kanssa yön yli marinoitu välikyljys laavakivigrillissämme maukkaaksi grillattuna, valkosipuliperunoita ja salaattia.
Jälkiruoka:
Televisiostakin tuttua Alexandran valkosipulijäätelöä tuoreilla mansikoilla höystettynä.