Toukokuun kevätretki aloitetaan Jyväskylän Harjulla piknikillä ja sen jälkeen siirrymme Vesilinnan ravintolaan nauttimaan.
Alkuruoka:
Valkosipulisilli ja kananmunakukkia, Vihersalaatti, Valkosipuli scapece tomaattia & kesäkurpitsaa, Perunasalaattia ja kevätsipulidressing, Valkosipulipaahdettua parsakaalia ja rucolamajoneesia, Coleslaw, Lohicarpaccio valkosipuli-sitruunaöljyllä, Valkosipuli tryffelöityä mozzarellaa, Papuja Thousand Island kastikkeessa, Palvilammasta & valkosipuli-minttuhyytelöä, Kotileipävalikoima, voi & maustelevite
Pääruoka:
Gremolata paahdettua kanaa
Karhunlaukkakastiketta
Parmesaani perunaa
Paahdettuja kasviksia
Jälkiruoka:
Porkkanakakkua valkosipulituorejuusto kuorrutteella
Kahvia ja teetä