Valikko Sulje

Ravintola HOX

Vaihderikas kesä on jälkipuoliskolla ja syksyn ohjelma Kynsilaukkakillan illallisten osalta starttaa. Syyskauden avaa Kynsilaukkakillalle uusi ravintola Hox, johon keittiömestari Aapo Pulkkinen on laatinut mielenkiitoisen menun.

Alkuruoka

Pil Pil rapuja & Hox Bakeryn valkosipuli-parmesanleipää

Pääruoka

Valkosipuli-timjamivoissa paistettua karitsansisäfilettä, paahdettua valkosipulia & perunaa sekä karamellisoitua valkosipuli-punaviinikastiketta
tai
Paahdetussa voissa paistettua kuhaa, valkosipuli-tomaattirisottoa & sitruuna-valkosipulihollandaisea

Jälkiruoka

Hox Bakeryn French toast: Briossia (dipattu makeaan munamaitoon, paistettu rapeaksi voissa), creme chantilly (löysä vanilja-kermavaahto), valkosipulihunajaa

Alkuruoka:
Pil Pil rapuja & Hox Bakeryn valkosipuli-parmesanleipää
Pääruoka:
Valkosipuli-timjamivoissa paistettua karitsansisäfilettä, paahdettua valkosipulia & perunaa sekä karamellisoitua valkosipuli-punaviinikastiketta TAI Paahdetussa voissa paistettua kuhaa, valkosipuli-tomaattirisottoa & sitruuna-valkosipulihollandaisea
Jälkiruoka:
Hox Bakeryn French toast: Briossia (dipattu makeaan munamaitoon, paistettu rapeaksi voissa), creme chantilly (löysä vanilja-kermavaahto), valkosipulihunajaa
<- Takaisin