Vaihderikas kesä on jälkipuoliskolla ja syksyn ohjelma Kynsilaukkakillan illallisten osalta starttaa. Syyskauden avaa Kynsilaukkakillalle uusi ravintola Hox, johon keittiömestari Aapo Pulkkinen on laatinut mielenkiitoisen menun.
Alkuruoka
Pil Pil rapuja & Hox Bakeryn valkosipuli-parmesanleipää
Pääruoka
Valkosipuli-timjamivoissa paistettua karitsansisäfilettä, paahdettua valkosipulia & perunaa sekä karamellisoitua valkosipuli-punaviinikastiketta
tai
Paahdetussa voissa paistettua kuhaa, valkosipuli-tomaattirisottoa & sitruuna-valkosipulihollandaisea
Jälkiruoka
Hox Bakeryn French toast: Briossia (dipattu makeaan munamaitoon, paistettu rapeaksi voissa), creme chantilly (löysä vanilja-kermavaahto), valkosipulihunajaa
Alkuruoka:
Pil Pil rapuja & Hox Bakeryn valkosipuli-parmesanleipää
Pääruoka:
Valkosipuli-timjamivoissa paistettua karitsansisäfilettä, paahdettua valkosipulia & perunaa sekä karamellisoitua valkosipuli-punaviinikastiketta
TAI
Paahdetussa voissa paistettua kuhaa, valkosipuli-tomaattirisottoa & sitruuna-valkosipulihollandaisea
Jälkiruoka:
Hox Bakeryn French toast: Briossia (dipattu makeaan munamaitoon, paistettu rapeaksi voissa),
creme chantilly (löysä vanilja-kermavaahto), valkosipulihunajaa