Vuosikouksen ja illallisen yhdistelmä oli Kissanviiksien maaliskuun illallinen. Perinteistä laadukasta ruokaa.
Alkuruoka
Provencen tomaattikeitto, valkosipuli-vuohenjuustokreemi
Pääruoka
Valkosipulihärkää ruukussa, valkosipuliperunat tai pariloitua merilohta, valkosipulilla maustettua piparjuuri-béarnaisekastiketta, tuore pinaattia, porkkanaa, valkosipuli-dushesseperuna
Jälkiruoka
Créme Brulee, omenahilloketta
Alkuruoka:
Provencen tomaattikeitto, valkosipuli-vuohenjuustokreemi
Pääruoka:
Valkosipulihärkää ruukussa, valkosipuliperunat tai pariloitua merilohta, valkosipulilla maustettua piparjuuri-béarnaisekastiketta, tuore pinaattia, porkkanaa, valkosipuli-dushesseperuna
Jälkiruoka:
Créme Brulee, omenahilloketta