Kevätretkemme suuntautuu Taulun Kartanoon Toivakkaan. Perinteikkäässä ympäristössä nautimme talon noutopöydästä.
Alkuruoka
Valkosipuli-papukeittoa ja krutonkeja, vihreää salaattia ja valkosipulidressinkiä, chili-valkosipulikurkkuja, caesar-salaattia ja savustettua kirjolohta, kanaa ja aiolia
Pääruoka
Yrttivalkosipuli täytetty possurulla, valkosipulikermassa muhennettua selleriä
Jälkiruoka
Paahdetulla valkosipulilla maustettua hunajapannacottaa, rosmariini-karpalohilloa, marenkia, kahvi ja tee
Alkuruoka:
Valkosipuli-papukeittoa ja krutonkeja, vihreää salaattia ja valkosipulidressinkiä, chili-valkosipulikurkkuja, caesar-salaattia ja savustettua kirjolohta, kanaa ja aiolia
Pääruoka:
Yrttivalkosipuli täytetty possurulla, valkosipulikermassa muhennettua selleriä
Jälkiruoka:
Paahdetulla valkosipulilla maustettua hunajapannacottaa, rosmariini-karpalohilloa, marenkia, kahvi ja tee