Talvinen helmikuun illallinen nautittiin tunnelmallisessa Toivolan Vanhan Pihan Paja-ravintolassa. Keittiömestari oli loihtinut meille erittäin herkullisen illallisen. Samalla pidettiin myös Kynsilaukkakillan vuosikokous.
Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa, paahdettua siikaa ja omenaa
Pääruoka
Vilisikaragua, puikulaperuna pyreettä ja ruusukaalia
tai Myskikurpitsaa, puikulaperuna pyreetä ja ruusukaalia
Jälkiruoka
Praline tikkari ja kirsikkaa
Alkuruoka:
Maa-artisokkakeittoa, paahdettua siikaa ja omenaa
Pääruoka:
Vilisikaragua, puikulaperuna pyreettä ja ruusukaalia
tai Myskikurpitsaa, puikulaperuna pyreetä ja ruusukaalia
Jälkiruoka:
Praline tikkari ja kirsikkaa