Elokuun illalliselle suuntasimme Lutakon piipun juureen Ravintola Sohwittareen. Illallisemme oli muotoa noutopöytä.
Alkuruoka
Viherversosalaattia, valkosipulikrutonkeja, tomaattia ja mozzarellaa, valkosipuli-balsamicoa
Pääruoka
Lämminsavulohta, ylikypsää possunkylkeä, valkosipuliperunoita, tummaa valkosipulikastiketta ja paahdettuja punajuuria
Jälkiruoka
Valkosuklaa-mansikkapannacotta
Alkuruoka:
Viherversosalaattia, valkosipulikrutonkeja, tomaattia ja mozzarellaa, valkosipuli-balsamicoa
Pääruoka:
Lämminsavulohta, ylikypsää possunkylkeä, valkosipuliperunoita, tummaa valkosipulikastiketta ja paahdettuja punajuuria
Jälkiruoka:
Valkosuklaa-mansikkapannacotta