Hotelli Alban kabinetissa nautimme herkullisen illallisen hämärtyvässä syyskuun illassa.
Alkuruoka
Paahtovalkosipuli-maa-artisokkakeittoa ja Jyväspakarin valkosipulileipää
Pääruoka
Paistettua lohta ja jättikatkaravunpyrstöjä, tzatzikia, uunipunajuuria ja valkosipulista hasselbackan perunaa
Tai Rotukarjan ulkofileepihviä ja Ohelanaukeen täyslihamakkaraa, mustavalkosipulikastiketta, uunipunajuuria ja valkosipulista hasselbackan perunaa
Jälkiruoka
Omena tarte tatin, Pappagallon vaniljajäätelöä ja valkosipulikinuskikastiketta
Alkuruoka:
Paahtovalkosipuli-maa-artisokkakeittoa ja Jyväspakarin valkosipulileipää
Pääruoka:
Paistettua lohta ja jättikatkaravunpyrstöjä, tzatzikia, uunipunajuuria ja valkosipulista hasselbackan perunaa
Tai Rotukarjan ulkofileepihviä ja Ohelanaukeen täyslihamakkaraa, mustavalkosipulikastiketta, uunipunajuuria ja valkosipulista hasselbackan perunaa
Jälkiruoka:
Omena tarte tatin, Pappagallon vaniljajäätelöä ja valkosipulikinuskikastiketta