Lokakuun illallisella nautimme Ravintola Verso Bar & Kitchein antimista. Maukkaan illallisen aikaan muistelimme nykyisen Verson värikästä historiaa.
Alkuruoka
Friteerattua scampia, inkivääriä ja aiolia tai Burratajuustoa, valkosipulilla marinoitua tomaattia ja pinjansiemeniä
Pääruoka
Vasikka Wallenberg, paahdetulla valkosipulilla maustettua puikulamuusia ja puolukkaa tai valkosipulista Frex-perunaa, syyssipulia ja ruusukaalia
Jälkiruoka
Lakkaa, tuorejuustoa ja mustikkasorbettia
Alkuruoka:
Friteerattua scampia, inkivääriä ja aiolia tai Burratajuustoa, valkosipulilla marinoitua tomaattia ja pinjansiemeniä
Pääruoka:
Vasikka Wallenberg, paahdetulla valkosipulilla maustettua puikulamuusia ja puolukkaa tai valkosipulista Frex-perunaa, syyssipulia ja ruusukaalia
Jälkiruoka:
Lakkaa, tuorejuustoa ja mustikkasorbettia